Vandre mot Lyset!

Boken "Vandrer mod Lyset!" ble første gang utgitt i Danmark i 1920.

Til alle tider har mennesket prøvd å forstå og forklare sin tilværelse. Mennesket har gjennom alle slags uttrykk forsøkt å finne og beskrive tilværelsens sannheter. I menneskets tenkning, i forskning, kunst, religion, politikk, filosofi og andre uttrykk er og har mennesket vært på vandring frem mot en mer opplyst tilværelse her på Jorden.

Boken "Vandre mot Lyset!" er en gave til menneskeheten fra den oversanselige verden. Her gis mennesket for første gang en samlet logisk og troverdig forklaring på hvorfor vi lever som vi gjør.

Menneskeheten har her fått en felles plattform for å forstå Guds rettferdighet, seg selv, sine medmennesker og derved sin tilværelse.

Boken kan du lese her på dansk, engelsk, fransk, italiensk, spansk, tysk eller russisk og ønsker du å bestille den norske utgaven kan det gjøres her. Se forøvrig utdrag av "Vandre mot Lyset!" under utgivelser. "Vandre mot Lyset!" finnes forøvrig utgitt på dansk, engelsk, tysk, spansk, svensk, italiensk og ungarsk. Se "thelight.net" for informasjon og bestilling på disse språk.

 

 

Copyright ©

De Lyse Tankers Forlag

Lønnveien 4

1813 Askim

Norway